Welkom bij Business Center Prins

Business Center Prins is gelegen op één van de mooiste zichtlocaties van Apeldoorn, op een steenworp afstand van zowel het centrum als het centraal station. Door de karakteristieke kleurstelling van het pand kan hij u niet ontgaan zijn; ook uw bezoek zal het pand snel kunnen vinden! 

Er is kantoorruimte in verschillende metrages beschikbaar. Ook het huren van een All-in business unit behoort tot de mogelijkheden; zo weet u elke maand exact waar u aan toe bent, het gebruik van energie en internet is immers inbegrepen in de unit prijs. Een bespreking in kleine setting of een vergadering met een grotere groep collega's of zakenpartners uit de rest van het land? Het is allemaal mogelijk in Business Center Prins waar het prinsheerlijk ondernemen is!

Zichtlocatie

Zichtlocatie

Coffee Corner

Coffee Corner

Parkeergelegenheid

Parkeergelegenheid

NS Station op loopafstand

NS Station op loopafstand

Businesscenter Prins

vanaf
€275,-
All-in per maand

Faciliteiten;
- Super snel internet
- Gebruik van vergaderruimtes
- Fraaie entree met koffiecorner
- Lunch and Lounge area
- Parkeerterrein vv slagboom
- Fietsenstalling
- Elektrische laadpalen
- Rooftop terras

Een groter metrage huren? Vraag naar de beschikbaarheid en wij maken voor u een passend voorstel; indien gewenst verzorgen wij zelfs de volledige afbouw en stoffering!

Maak een afspraak

Nieuws

Nieuws

Business Center Prins krijgt A-label

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat wij Van Dorp installatiebedrijf uit Deventer de opdracht hebben gegund om Bunsiess Center Prins te verduurzamen naar een A-label.

De bestaande meet- en regelinstallaties worden aangepast, uitgebreid en/of vervangen. Alloe cv-hetles worden vervangen door HR ketels en in cascade opstelling geplaatst. De luchtbehandelingskasten worden 'ge-refit' en voorzien van warmteterugwinning. Tot slot vervangen we alle lichtbronnen in het pand voor LED.

Wij vertrouwen er op met deze aanpasingen dit fraaie gebouw weer klaar te hebben voor een optimaal en duurzame toekomst!

Lees meer
Nieuws

Renovatie van het parkeerterrein

Het parkeerterrein bij het BC Prins wordt gerenoveerd. De bomen zijn gesnoeid en de hoge hagen zijn verwijderd. Daarvoor komen nu mooie beukenhagen voor in de plaats.

Ook wordt er een mooi terras gerealiseerd met picknicktafels voor een heerlijke lunch.

Lees meer
Nieuws

Aanleg dak terras

Binnenkort wordt er gestart met de aanleg van het dakterras. Hierbij alvast de visual hoe het eruit gaat zien. 

Lees meer

Virtuele tour

Druk op Play om de tour te starten en gebruik de witte pijltjes om in een andere ruimte te komen.


Business Center Prins

Prins Willem Alexanderlaan 705
7311 ST Apeldoorn
Tel. 0341-274433
info@brivec.nl

Brivec

Contact

Bekijk onze overige Business Centers